Badouin_1.jpg

RENT VANN TEKNOLOGI

Vann er et fantastisk løsemiddel og transportmiddel. Men vann fra springen er ikke helt rent. Det inneholder forskjellige urenheter, som kalk, mineraler, saltforbindelser og avleiringer. Det vil derfor ikke løse opp smuss, og når det tørker vil det etterlate flekker.


Et godt rentvannsystem forvandler vanlig springvann til et meget effektivt og miljøvennlig rengjøringsmiddel. Ren H2O fjerner smuss og etterlater flatene helt blanke og rene. Det finnes mange produsenter av dette på markedet i dag. Neas Fasade har lang erfaring med å teste ut slike produkter siden de dukket opp på det norske markedet for omkring 15-20 år siden. Vår erfaring er at det er meget store kvalitetsforskjeller og at veldig få av disse produktene holder det de lover.


Baudoin er et unikt produkt i så henseende! 

For første gang kan Neas Fasade, som har fasadevask som daglig arbeidsfelt, gå god for det resultatet som blir levert fra et slikt system. Dette systemet er driftssikkert og har meget høy kvalitet. Det produserer oppvarmet ultrarent vann, og leverer også høytrykk!

Baudoin er konstant opptatt av å fornye og forbedre sine produkter. Innovasjon er høyeste prioritet for denne nederlandske produsenten. Det er ikke uten grunn de har vunnet mange internasjonale priser med sine ulike produkter.

Kontakt oss på tlf 40 00 67 80

 
Badouin _2.jpg
 

Fordeler med rentvannsystem

Rent vann gir en lang rekke fordeler i forhold til bruk av skadelige kjemikalier:

  • Rent vann er en rask og trygg måte å rengjøre store arealer på kort tid. Alle deler av overflaten, ikke bare glasset, kan rengjøres. Det inkluderer aluminium, karmer, kombinasjonsfasader (glass/aluminium), metallkledning, skilt/reklamefolier, solceller med mer.

  • Kan brukes på alle overflater. Rent vann skader ikke fasade, takrenner, trevirke, karmer og så videre.

  • Tidligere utilgjengelige vinduer kan rengjøres med letthet. Steder som er vanskelige å komme til, både med stige eller lift, er uproblematisk med teleskopstenger på opptil 23 meter.

  • Rent vann er ideelt for skitne vinduer nær tungt trafikkert vei eller ut mot sjøen. Ved regelmessig behandling vil det være lettere å fjerne trafikksmuss, måkeskitt, saltvannsrester og annet som fester seg til vinduene. Når glasset er grundig rengjort, tar det lenger tid før det blir skittent igjen.

  • Rent vann skader ikke beplantning og vegetasjon.

Kontakt oss på tlf 40 00 67 80 for miljøvennlig vinduspuss med rentvavnnsystemer!