RENS AV TEGLSTENSTAK

BE OM PRIS! - Det trenger ikke å være så dyrt som du tror. Prisene varierer etter type tak, tilgjengelighet samt grad av mengde mose/smuss. Med egne store lifter som rekker 56 meter opp og inntil 40 meter utlegg er vi klare for å rekke de fleste tak.


Når vi utfører våre tjenester vil du selvsagt få tilbakemelding om noe må utbedres eller skiftes (f.eks. varmekabler i takrennene eller ødelagte beslag eller takstein) på steder man ikke ser fra bakken en som er tydelig for oss som står i en lift.

Kontakt oss på tlf 40 00 67 80

 
Neas_før.jpg

FØR

NEAS_etter.jpg

ETTER

 

Mose, algevekster og skitt vil over tid feste seg til takstein. Dette er estetisk ikke pent, i tillegg til å redusere levetiden på taksteinen, med flere år. Mose og annet belegg på taksteinen vil ta opp og bevare fuktighet som sørger for at steinen over lengre perioder er fuktig samt at dette vil føre til at ved minusgrader vil vannet ”sprenge” steinen. Over tid vil hele steinen gå i oppløsning.


NEAS tilbyr taksteinrens som både sørger for at det estetiske i varetas samt at levetiden forlenges med flere år. Med kjemi, varmtvann og høyttrykk tilpasset underlaget fjernes ”belegget”. Etterbehandling med mose og algehemmende middel og/eller impregnering vil sørge for at steinen holder seg fin over tid.

Kontakt oss på tlf 40 00 67 80