Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Om oss

50 års erfaring

NEAS Fasade er unike med 50 års erfaring og er idag en av Nordens største aktører innen sitt fagfelt med fokus på HMS, kvalitet og effektivitet samt egen operasjonssentral med god dialog med kunden.

NEAS Fasade bryr seg om miljøet!

Vi har fokus på miljø, helse og sikkerhet og derfor er vi stolte av å være Miljøfyrtårn bedrift. Denne utmerkelsen mener vi er viktig i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre og tilpasse våre metoder for å kunne være en ledende miljøbedrift i vår bransje.


NEAS har som målsetting å utføre arbeidet på en skånsom og miljøvennlig måte. Vi jobber derfor etter ”substitusjonsprinsippet” , dette innebærer at vi alltid velger den metode og kjemi som er mest skånsom mot arbeiderne – fasaden og miljøet men som samtidig gir det ønskede resultat.

NEAS ønsker å være et foregangsselskap når det kommer til bærekraftig utvikling. Av den grunn velger vi å samarbeide med underleverandører som kan dokumentere gode retningslinjer innen miljøtiltak..

Vi jobber kontinuerlig med å innrette oss etter de krav som samfunnet og våre kunder ønsker av oss. NEAS med datterselskaper planlegger derfor som en del av denne filosofien å bli klimanøytral.

Her finner du oss

Rolfsbuktveien 19
1325 Lysaker

Vi vil gjerne høre fra deg